Faq

 

Hoe kunt u zich op de website van bickids.com inschrijven?  

U kunt zich op de website van bickids.com inschrijven via: http://bickids.com/nl/user/register of direct door op de login toets te klikken op de home page. Zodra u de verplichte velden van de registratiepagina hebt ingevuld, en het privacy beleid van de website hebt aanvaard, bent u geregistreerd.

Ik kan me niet registreren of inloggen op de website van bickids.com, wat is het probleem?

Controleer of u alle verplichte informatie die verzocht wordt in het juiste formaat hebt ingevuld, en of u alle verplichte vakjes hebt aangevinkt. Om u aan te melden, dient u zich ervan te verzekeren dat u het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u een nieuew aanvragen.

Waarom heb ik mijn wachtwoord niet ontvangen nadat ik dit heb aangevraagd?

Controleer opnieuw of u een geldig e-mailadres hebt ingevoerd. Wanneer dit het geval is, controleert u of de e-mail niet in uw spam-map zit.

Wat voor soort informatie zult u over mijn kind opvragen?

Wij zullen de voornaam van uw kind, het geslacht, zijn/haar relatie tot u, de geboortedatum (optioneel) en een foto (optioneel) vragen.

Alle informatie die wordt voorzien, zal alleen worden gebruikt voor het functioneren van de website, en zal niet worden gepubliceerd. Klik hier om ons privacy beleid te lezen.

Waarom hebt u informatie over mijn kind nodig?

De website van bickids.com bevat een groot aantal activiteiten en verschillende collecties. De verzochte informatie wordt gebruikt om de gesuggereerde activiteiten voor uw kind te personaliseren, zodat het eenvoudig toegang kan krijgen tot informatie die geschikt is voor zijn leeftijd.

Hoe kan ik mijn account wissen?

Wanneer u uw account wilt wissen, hoeft u ons slechts een e-mail te sturen: bickids.contact@bicworld.com of kunt u een verzoek formuleren via het contactformulier op: http://www.bickids.com/nl/contact.

Kan ik mijn kind alleen op de website laten spelen?

De website van bickids.com is zo ontworpen zodat kinderen gemakkelijk kunnen surfen en op zoek kunnen gaan naar activiteiten. Alle inhoud die op de website beschikbaar is, is geschikt voor een jong publiek.

Is bickids.com geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen? 

De website maakt gebruik van talrijke visuele symbolen die ontworpen zijn om kinderen te helpen op de website te surfen. Daarom is het niet noodzakelijk om te kunnen lezen om de website te kunnen gebruiken.

Hoe weet ik of een activiteitenboek geschikt is voor de leeftijd van mijn kind?

De aanbevolen leeftijd voor de activiteitenboeken wordt altijd op de voorkant getoond: 3/5 jaar oud of 6/8 jaar oud.

Newsletter: