Политика в области конфиденциальности

Контролером даних є компанія Societe BIC, зареєстрована за адресою 14 rue Jeanne d’Asnières – 92611 Clichy Cedex – France.

1. Положення про захист персональних даних

BIC Group (що означає компанію Société BIC, її філії та дочірні компанії та далі іменується «BIC», «ми» або «нас») зобов’язується захищати ваші персональні дані, які ви надаєте під час відвідування нашого веб-сайту www.bickids.com («Веб-сайт»). Мета цієї політики конфіденційності («Політика конфіденційності») – повідомити вас про види інформації, яку ми збираємо про вас під час відвідування Веб-сайту, розкриття цієї інформації та способи її використання, а також про рішення щодо використання нами зазначеної інформації, які ви маєте можете прийняти. Не користуйтесь нашим Веб-сайтом, якщо ви не погоджуєтеся з використанням ваших персональних даних, описаним у цій Політиці конфіденційності.

За винятком інформації, що стосується вашого користування Веб-сайтом (див. розділ 4 Політики конфіденційності), жодні персональні дані не збираються автоматично під час відвідування Веб-сайту. Будь-які інші персональні дані, які ми збираємо, надаються вами з певною метою, наприклад, коли ви вказуєте свої ім’я та адресу, щоб ми могли керувати вашою підпискою та доставляти вам товари, які ви замовляєте через Веб-сайт.

У деяких випадках, якщо ви не надасте персональні дані, ми не зможемо надавати вам послуги, що пропонуються на Веб-сайті. Ми зазначимо, коли необхідно надати дані, щоб ми могли надавати вам певну послугу.

Якщо ми збираємо ваші персональні дані, ви можете мати право (i) отримати доступ до ваших персональних даних, (ii) відправити запит щодо виправлення, заповнення, оновлення, блокування чи видалення ваших персональних даних і (iii) відправити запит щодо отримання копії ваших персональних даних у звичайному і електронному форматах. Ми розглянемо такі запити відповідно до застосовного законодавства та можемо вимагати від вас підтвердження особистості для оброблення таких запитів.

Будь-який подібний запит має бути спрямований до нашого співробітника із захисту персональних даних: data-protection@bicworld.com.

2. Використання персональних даних, отриманих від вас

Ми можемо збирати персональні дані, які ви надаєте нам безпосередньо, наприклад, розміщуючи замовлення через Веб-сайт, підписуючись на поштову розсилку, звертаючись до нас через розділ «Контакти» нашого Веб-сайту, або в інший спосіб контактуючи з нами. Ці персональні дані охоплюють посаду, ім’я, прізвище, електронну адресу, поштову адресу, номер телефону та будь-яку іншу інформацію, яку ви хочете надати.

  • Інформація, яку ви надаєте нам, щоб підписатися на поштову розсилку, буде використана компанією BIC та (або) агентством, що працює від імені BIC, для розсилання новин і пропозицій нашого сайту. Кожен електронний лист міститиме кнопку скасування підписки.
  • Інформація, яку ви надаєте нам на сторінці «Контакти», буде використана компанією BIC та (або) агентством, що працює від імені BIC, для надання відповідей на ваші коментарі, запитання чи запити на отримання інформації. Ми лише даємо відповідь на ваш електронний лист і не маємо наміру контактувати з вами, якщо ви не запитуєте конкретну інформацію. Хоча ваша контактна інформація зберігатиметься в нашій базі даних, ми використовуватимемо її лише для надання відповідей на ваші запити.

Персональні дані, про які йдеться вище, а також будь-які інші персональні дані, які ви надаєте нам (наприклад, для рекламних цілей (ігри) або ході під час опитувань), оброблятимуться лише з тією метою, для якої їх було зібрано (ваша участь) та (або) в такий спосіб, про який вам повідомили під час збирання ваших персональних даних.

Ми також можемо використовувати ваші персональні дані з іншою метою, яку вам буде розкрито і з якою ви погоджуєтеся, або з такою метою, яка дозволяється або необхідна за застосовним законодавством.

Тривалість зберігання

Ми зберігаємо ваші дані не довше, ніж це необхідно для цілей, для яких обробляються персональні дані.  Після цього дані видаляються або робляться анонімними.

3. На яких законних підставах ми обробляємо ваші персональні дані?

Ми будемо обробляти ваші персональні дані лише за умови наявності відповідних законних підстав. Залежно від мети, для якої ми обробляємо ваші персональні дані (див. розділ 2 вище), законні підстави можуть бути такими:

  • виконання договору: наприклад, якщо нам необхідно обробити ваші персональні дані для виконання замовлення, яке ви розмістили через Веб-сайт, або для оформлення підписки на Веб-сайт;
  • ваша згода: наприклад, якщо ви надали свою згоду на надання нам або третім особам ваших персональних даних із маркетинговою метою;
  • в наших законних ділових інтересах або в законних інтересах третіх сторін: наприклад, якщо BIC необхідно обробляти персональні дані для запобігання шахрайству;
  • дотримання нормативних вимог: наприклад, якщо BIC має юридичне або нормативне зобов’язання й потребує використання ваших персональних даних для забезпечення дотримання вимог.

4. Період зберігання персональних даних, які ми збираємо

Ми вживаємо заходів для того, щоб забезпечити зберігання наданих вами персональних даних лише протягом необхідного строку з урахуванням мети, для якої їх було зібрано.

Якщо ми зібрали ваші персональні дані на підставі вашої згоди і в нас немає іншої законної підстави для продовження оброблення даних, ви можете в будь-який час відмовитися від своєї згоди на використання або розголошення ваших персональних даних або змінити цю згоду з урахуванням юридичних обмежень. Відкликання вашої згоди буде чинним у майбутньому й не вплине на законність обробки, яку було проведено на підставі вашої початкової згоди.

5. Посилання на сторонні веб-сайти та посилання на сайти BIC, розміщені на сторонніх веб-сайтах

Веб-сайт може містити посилання на інші веб-сайти. BIC не контролює й жодним чином не відповідає за захист персональних даних такими веб-сайтами. Вам потрібно ознайомитися з політикою конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

6. Розкриття інформації третім особам

Ми не продаємо ваші персональні дані іншим компаніям.

Ми можемо розкрити ваші персональні дані довіреним третім особам, які допомагають нам підтримувати роботу Веб-сайту та вести бізнес (наприклад, установам, що здійснюють статистичні дослідження, рекламним агентствам або платформам онлайн-торгівлі). Незалежні постачальники послуг зберігають інформацію, необхідну їм для виконання їхніх функцій, і ми не дозволяємо таким постачальникам використовувати або розкривати персональні дані з маркетинговою або будь-якою іншою метою. Ми просимо наших постачальників послуг забезпечити високий рівень безпеки й конфіденційності, не нижчий за рівень гарантій, наданих цією Політикою.

У разі здійснення транзакції з продажу всіх або будь-яких частин нашої компанії чи активів або злиття з іншою компанією ми можемо використовувати персональні дані або розкривати їх іншим сторонам, які беруть участь у транзакції, наприклад потенційному продавцю або покупцю, а також нашим професійним консультантам.

Ми також можемо розкрити ваші персональні дані, якщо ми повинні це зробити для виконання певного юридичного зобов’язання, забезпечення дотримання наших Умов користування та інших угод або захисту прав, майна або безпеки BIC, наших клієнтів або інших осіб.

7. Безпека ваших персональних даних

Ми запровадили політику й процедури, необхідні для захисту ваших персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу, зміни або розкриття. Крім того, ми впровадили технологічні засоби захисту, що охоплюють програмне забезпечення системи безпеки, паролі й міжмережеві екрани, призначені для запобігання несанкціонованому доступу до комп’ютерів. Ми не робимо жодних заяв щодо непроникності системи в разі незвичайних обставин або її стійкості до майбутніх нападів.

8. Передача й зберігання ваших персональних даних

Ваші персональні дані, зібрані Веб-сайтом, зберігаються в безпечних місцях і на серверах, розташованих у Європейському Союзі. Ви можете звернутися до нас, щоб отримати інформацію та поставити питання про політику конфіденційності й обробку ваших персональних даних.

9. Конфіденційність даних про дітей в Інтернеті

Ми свідомо не збираємо та не зберігаємо будь-які персональні дані про дітей віком до 13 років і не робимо маркетингові пропозиції дітям віком до 13 років, якщо інше не визначено місцевим законодавством.

Якщо ми вирішимо інакше, ми збиратимемо персональні дані дітей виключно за попередньої згоди їхнього законного представника, якщо це вимагається застосовними законами й правилами (вік дітей, до досягнення якого потрібно запитувати згоду законного представника, залежить від країни).

10. Питання щодо Політики конфіденційності або ваших персональних даних

Питання щодо Політики конфіденційності, збирання або точності ваших персональних даних, використання чи розкриття інформації, а також прохання щодо виправлення, зміни та видалення ваших персональних даних можна спрямувати нашому співробітнику, що відповідає за захист персональних даних: data-protection@bicworld.com.

Ця Політика конфіденційності може бути змінена на наш розсуд. Ви маєте періодично перевіряти Веб-сайт щодо змін у Політиці конфіденційності. Всі зміни будуть опубліковані, щойно вони наберуть чинності.

Ви також можете подати скаргу до місцевого органу із захисту даних, однак ми радимо вам спочатку звернутися до нас, щоб ми могли максимально ефективно вирішити будь-які проблеми безпосередньо з вами.

Newsletter: